The Lotus and the Artichoke - Mexico!

A culinary adventure with over 60 vegan recipes
Langbeschreibung
In December of 2013, Justin P. Moore, Berlin artist and author of the award-winning cookbook The Lotus and the Artichoke - Vegan Recipes from World Adventures traded the German winter for 3 months of sun, surf, yoga and cooking in a small coastal village on the west coast of Mexico.
His objective: Explore new culinary frontiers, immerse in another culture, swap stories and cooking secrets with locals, and document everything in a new book with his trademark style of plant-based international fusion recipes, witty and personal travel tales, expressive art and photography.

Cross the border and explore a new world of culinary traditions and exotic flavors. Discover spice-infused classics like tacos, tostadas, and tamales. Journey to a land of spectacular soups and salsas. Run wild with raw creations and super-charged salads, seductive sweets and power-packed juices and smoothies.
Justin P. Moore wurde 1974 geboren und ist in den USA und auf den Marshall-Inseln aufgewachsen. Er lebt und arbeitet seit 2001 als Künstler, Grafiker, Übersetzer und Lehrer in Berlin. Neben seinen unzähligen Auslandsaufenthalten betreibt er die Webseite lotusartichoke.com.
ISBN-13:
9783955750275
Veröffentl:
2014
Erscheinungsdatum:
01.11.2014
Seiten:
128
Autor:
Justin P. Moore
Gewicht:
330 g
Format:
218x181x15 mm
Serie:
Edition Kochen ohne Knochen
Sprache:
Englisch

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